Vijesti

Farma Euro Vitez na IX. Sajmu bosansko-hercegovačke privrede

Farma Euro Vitez na IX Sajmu bosansko-hercegovačke privrede

Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo ove godine dio IX. Sajma bosansko-hercegovačke privrede, manifestacije koja okuplja najbolje iz svijeta domaće privrede. Ovaj sajam, koji se održava u periodu od 2. do 5. novembra, predstavlja priliku za nas da predstavimo našu Farmu Euro i podijelimo s posjetiocima naše proizvode i vrijedne nagrade.

Farma Euro je prepoznata po visokokvalitetnim poljoprivrednim proizvodima, a ovogodišnji Sajam bosansko-hercegovačke privrede omogućava nam da pokažemo što sve nudimo i kako doprinosimo domaćoj privredi.Štand Farme Euro je postavljen u impresivnom okruženju Gradske dvorane Mirza Delibašić, koja se nalazi u Centru Skenderija u Sarajevu. Ovo je prilika za sve posjetioce da nas posjete, upoznaju se s našim radom i djelovanjem, te uživaju u raznovrsnoj ponudi proizvoda koje smo pripremili za njih.

Naš štand nije samo mjesto gdje se mogu pogledati naši proizvode; već je i mjesto gdje se može uživati u besplatnim degustacijama i ekskluzivnim ponudama. Pored toga, Farmu Euro želimo približiti i kroz zabavu, stoga smo pozivali sve da nam se pridruže u nagradnoj igri koju smo pripremili za sve posjetioce. Tako posjetioci imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade koje smo pažljivo pripremili, a iznenađenje će ih definitivno obradovati.

Sajam bosansko-hercegovačke privrede nije samo mjesto gdje kompanije izlažu svoje proizvode i usluge. To je i prilika za razmjenu iskustava, stvaranje poslovnih kontakata i razvoj novih poslovnih prilika. Farmi Euro je stalo do toga da se poveže s poslovnim partnerima i klijentima te da ojača svoju prisutnost na tržištu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *