Vijesti

Farmu Euro Vitez posjetio ministar Advan Akeljić

Farma Euro Vitez ugostila je kantonalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva SBK, gospodina Advana Akeljića, i njegovu pomoćnicu, Ivanu Šantić. Ovaj posjet nije samo obilježen formalnim protokolom, već je nosio snažnu poruku priznanja i podrške za dosadašnji rad i buduće planove farme.

Farmu Euro Vitez posjetio ministar Advan Akeljić

Razgovor između ministra Akeljića i predstavnice Farme Euro Vitez Amine Kadribašić bio je fokusiran na dosadašnje postignuće farme, ali i na planove za budućnost. U prijateljskom ozračju, razmijenjene su ideje i mišljenja o mogućnostima unapređenja proizvodnje.

“Velika nam je čast i radost što je Ministarstvo prepoznalo naše zalaganje i trud”, kazala je Amine Kadribašić iz Farme Euro Vitez i dodala „Ova potvrda kvaliteta i truda koji su uloženi u razvoj farme predstavlja značajan poticaj za naš dalji rad i razvoj.“

Ministar Akeljić istakao je važnost ulaganja u poljoprivredu za SBK te izrazio svoje zadovoljstvo dosadašnjim postignućima Farme Euro Vitez. Ministar je izrazio podršku i spremnost ministarstva da pruži sveobuhvatnu podršku daljem razvoju i unapređenju proizvodnje.

Posjet Kantonalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva SBK Farmi Euro Vitez nije samo formalna posjeta, već je predstavljao korak naprijed ka jačanju veza između sektora poljoprivrede i kantonalnih vlasti, te potvrdu da se trud i zalaganje u poljoprivredi prepoznaju i podržavaju na svim nivoima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *